Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ριπές και σχόλια και αναστάσιμα μηνύματα

Ριπές και σχόλια και αναστάσιμα μηνύματα

Χριστός Ανέστη, καλοί μου αναγνώστες

Είναι αλήθεια ότι οι εκκλησιαστικοί ταγοί μας συνηθίζουν να μεταδίδουν κάθε Πάσχα προς τον πιστό λαό αναστάσιμο μήνυμα και να αναφέρονται στην ελπίδα σωτηρίας. Έχετε αναρωτηθεί όμως, Χριστιανοί μου τι θα μας έλεγε σήμερα και πως θα μας μιλούσε ο αναστημένος Σωτήρ και Κύριός μας Ιησούς Χριστός στο δικό του μήνυμα;
«Αμήν λέγω υμίν. Εγώ το Α και το Ω.
Ω άνθρωποι γιατί δεν σέβεστε αυτό που ο Πατήρ μου σας έδωσε; Κυλίσατε όλη την επιφάνεια της γης με αίμα. Γίνατε σαν τα άγρια θηρία και δεν κοιτάτε γύρω σας τι σπείρατε. Γίνατε ρομπότ του χρήματος και με τις επιστημονικές σας μεθόδους χαλάσατε τα εφόδια που έτρεφαν τη γη. Τώρα διορθώνουμε και προσπαθούμε μαζί με όλες τις ουράνιες δυνάμεις να φτιάξουμε τη γη και πάλι όμορφη για να μπορεί ένας άνθρωπος να δημιουργεί το καθημερινό του. Θα δημιουργήσουμε καινούργια κοιτάσματα που θα είναι αβλαβή για την ανθρωπότητα.
Ξεχάστε τα ταξίδια στον ουράνιο θώκο. Μην γίνεσθε έχιδνες και σκουλήκια. Αξιοποιείστε τα χωράφια σας, σπέρνοντας σιτηρά και όλα αυτά που φέρνουν στη ζωή την τροφή. Οι ταγοί της Εκκλησίας ας αλλάξουν τη νοοτροπία τους και να αρχίσουν να περιθάλπουν τους ανήμπορους βιοπαλαιστές. Ανοίξτε τις πόρτες της καρδιάς σας και δουλεύετε για την ορθόδοξη πίστη που είναι η αληθινή. Μην είστε πλεονέκτες. Γίνετε γυρολόγοι της φτώχειας για να αλλάξετε την όμορφη γη που οι άνθρωποι την κατάντησαν ένα ξερονήσι με τα βιοχημικά τους. Βάλτε μυαλό γιατί θα ‘ρθουν αρρώστιες και δεν θα ξέρετε τι φάρμακο να δώσετε στον ασθενή για να σωθεί. Αμήν».
Αυτά ζήτησε να σας μεταφέρω ένας σοφός γέροντας από το Παγγαίο όρος της Μακεδονίας μας, λέγοντάς μου πως κάπως έτσι θα μας μιλούσε σήμερα ο Αναστάς Ιησούς Χριστός.

Αφού περάσαμε καλοί μου Χριστιανοί τον Γολγοθά για τη θυσία του Θεανθρώπου ήρθε η Ανάσταση, που ακόμη πολλοί Ισραηλίτες δεν πιστεύουν και περιμένουν μέχρι σήμερα να έρθει Εκείνος. Αλλά όμως, Εκείνος ήρθε και εσείς τον σταυρώσατε. Και γι’ αυτό ακολούθησε η τιμωρία σας που ήταν μεν απάνθρωπη αλλά ενδεικτική του εγκλήματος που διαπράξατε. Έπειτα ήρθε και η αφάνεια που επιβεβαίωσε τα λόγια του Αναστάντος Κυρίου μας. Χάθηκαν πολλοί άνθρωποι. Η ρομφαία του Κυρίου έτσι έπρεπε να αφανίσει τους Ισραηλίτες και να τους ξεριζώσει. Επειδή όμως, ο Κύριος και Θεός μας είναι πολυέλεος τους λυπήθηκε και σιγά –σιγά τους συμμάζεψε και πάλι στον τόπο τους. Τώρα αναμένει καρτερικά απ’ αυτούς να μετανοήσουν και να προσδεθούν στην ορθόδοξη και μόνη αληθινή πίστη, ώστε να ευημερήσει ο τόπος τους και να επικρατήσει η ειρήνη στην περιοχή. Γένοιτο.

Καλοί μου Χριστιανοί, αφού πέρασε ο Κύριος την δοκιμασία και τον εξευτελισμό στο δρόμο του Γολγοθά ήρθε η Ανάσταση που έδωσε καινούργια πνοή και γράφτηκαν οι Γραφές καθώς έτσι ήταν προγραμματισμένο. Οι Απόστολοι, οι πιο πολλοί ψαράδες και φτωχοί βιοπαλαιστές ακολούθησαν τον Κύριο στον αγώνα για να μάθουν οι άνθρωποι πως υπάρχει Θεός και δικαιοσύνη. Για πέστε μου εσείς άνθρωποι Ισραηλίτες που αμφισβητήσατε τον Χριστό τι πάθατε; Τώρα, στα χρόνια αυτά που διανύουμε επιβάλλεται και πρέπει να πιστεύουμε στη δύναμη του Θεού. Ο Κύριος όμως μας δοκιμάζει και αφού δοκιμασθούμε μόνο τότε θα είμαστε έτοιμοι για την ουράνια κατοικία μας. Εμπρός καλοί μου Χριστιανοί δουλεύετε νυχθημερόν και αδιαλλείπτως και να υφαίνετε τον δρόμο για την ουράνια κατοικία σας.

Η Ευρώπη ζήλεψε τη Χιροσίμα και επιθυμεί διακαώς να γνωρίσει την ίδια καταστροφή. Ίσως γι’ αυτό επέτρεψε σε ασεβείς, άθεους και υποκινούμενους εκ του ηττημένου Βελζεβούλ επιστήμονες να δημιουργήσουν μία νέα Βαβέλ και να επιχειρούν αναιδώς να θέσουν σε κίνηση ένα «όχημα», το οποίο είναι απολύτως διακριβωμένο και βέβαιο πως θα φέρει πολλές καταστροφές στον πλανήτη. Σταματήστε τώρα Ευρωπαίοι ηγέτες την ολέθρια αυτή προσπάθεια. Ο Κύριος θα σας τιμωρήσει οικτρά. Ήδη δεν μπορούν να το βάλουν οι επιστήμονες σε εφαρμογή γιατί άγγελοι Κυρίου νόθευσαν τα καύσιμα. Μόνο κακό μπορούν να προξενήσουν τώρα στον πλανήτη.

Και κάτι άλλο. Μην κάνετε πως τα ξέρετε όλα εσείς οι ασύνετοι επιστήμονες. Ο ουρανός είναι πάντα καλά οπλισμένος, ώστε να μην μπορούν μερικοί αναιδείς σαν και σας να φθάσουν τον Θεό όσες γνώσεις και αν ξέρουν. Ο Κύριος οργίζεται. Συμμαζέψτε και θάψτε το «όχημα» για να μην επαναληφθεί το ίδιο, όπως τότε στο πύργο της Βαβέλ. Τα λιοντάρια ήδη βγάζουν φλόγες από το στόμα τους. Αλίμονο, ο εγωισμός δεν αρέσει στον Κύριο. Κανείς σας δεν θα πατήσει την ουράνια επιφάνεια. Σταματήστε λοιπόν το «όχημα» τούτο γιατί θα έχουμε μία άλλη Χιροσίμα, αυτή τη φορά στην καρδιά της Ευρώπης. Το Άγιον Πνεύμα θα είναι μαζί με τους συνετούς επιστήμονες που κάνουν μόνο το καλό.

Εκκλησία και Πολιτεία ας πάψουν να έχουν ρόλο παρατηρητή στην φωτιά που ήδη καίει ολάκερο τον πλανήτη... Ας ενεργοποιηθούν τάχιστα και να κάνουν έργο. Επιβάλλεται άμεσα να δημιουργήσουν Σχολές για μεγάλες φάρμες ώστε να αξιοποιηθούν τα χωράφια μας και να παράγουν γνήσια προϊόντα και όχι νοθευμένα. Να μάθουν οι γεωπόνοι μας την παλιά τους τέχνη. Ω άνθρωποι σκεφθείτε απλά. Δεν μπορεί να υπάρχουν Σχολές μόνο για επιστήμονες. Πρέπει να φροντίσετε να υπάρχουν και νέοι που θα σπουδάζουν σε Σχολές που θα διδάσκουν στο πως να κάνουν και τη γη να παράγει τροφή. Έτσι, θα μπορούν πολλοί άνθρωποι να δουλεύουν στα ανανεωμένα εκ του ουρανού χωράφια μας. Γιατί θα δείτε πως θα έρθει γρήγορα η ώρα που η ευημερία ενός τόπου θα εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την άφθονη σοδειά. Θα δείτε σύντομα να επαληθεύονται στην πράξη τα προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. «Θάρθει καιρός που οι άνθρωποι θα βλέπουν στο δρόμο χρυσάφι και δεν θα του δίνουν σημασία και θα βλέπουν στάχυ και θα τσακώνονται ποιός να το πρωτοπάρει»... Δεν βλέπετε πως πεινούν σήμερα οι άνθρωποι γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα που η αγορά έχει τώρα; Απ’ αυτά τα πιο πολλά είναι δηλητηριασμένα από τα τοξικά πειράματα για δήθεν πιο πολλή σοδειά. Καλοί μου αγρότες μάθετε να δουλεύετε και πάλι με απλότητα για να είστε υγιείς εσείς και τα παιδιά σας. Μάθετε να καλλιεργείτε τα χωράφια σας με γνήσια λιπάσματα. Πέστε όχι στα ντοπαρισμένα προϊόντα γιατί ο Θεός θα σας τιμωρήσει.

Και εσείς μεγάλοι έμποροι και μεγιστάνες του πλούτου συμμορφωθείτε. Μαζέψτε τις επιχειρήσεις σας στον τόπο σας για να έχουν οι νέοι δουλειές. Πάψτε να είστε πλεονέκτες του χρήματος. Κοιτάξτε τον τόπο σας και φροντίστε να έχει «χέρια» για τον φτωχό. Πεινούν τα παιδιά και οι γονείς πρέπει να βρουν και άλλη απασχόληση. Αλλά που; Αφού όλοι οι έμποροι φύγανε. Ο Θεός τα βλέπει και η Μητέρα μας Παναγία κλαίει. Μην αφήνετε τον Βελζεβούλ να σας τραβάει από τη μύτη. Γυρίστε πίσω εδώ και τώρα μεγάλοι επιχειρηματίες, να βρει ο τόπος ευημερία. Και τότε θα τύχετε της ευλογίας του Κυρίου. Πότε καλοί μου άνθρωποι το Άγιον Πνεύμα κατοικεί στον άνθρωπο; Κατοικεί μόνο όταν αυτός είναι φιλεύσπλαχνος.

Η Εκκλησία ας ανοίξει τους κρυφούς λογαριασμούς και να αρχίσει να κάνει μεγάλα έργα για τη μεσαία τάξη. Γιατί είναι αλήθεια πως η Εκκλησία για το μόνο που φαίνεται σήμερα να νοιάζεται και να κοιτά είναι η περιουσία της και η αύξηση των αποθεματικών της. Ε! όχι, ταγοί της Εκκλησίας. Δώστε τέλος στην φαρισαϊκή υποκρισία σας και ανοίξτε πολλά ιδρύματα και σχολές για τους μη έχοντες. Δώστε στα παιδιά θάρρος και κουράγιο για την εδώ πορεία τους. Μην αφήνετε τους σατανιστές να αφανίζουν με τα ναρκωτικά τα νειάτα μας. Επιτέλους γίνετε ζωντανοί, γνήσιοι ιερείς και ταπεινοί λειτουργοί του Υψίστου για τον πονεμένο πατέρα που μαραζώνει και θλίβεται βλέποντας το παιδί του να κάθεται χωρίς δουλειά. Δημιουργήστε εσείς δουλειές με τα λεφτά της Εκκλησίας και θα γνωρίσετε τότε τι σημαίνει να έχεις αμέριστη και αδιάκοπη ευλογία και συμπράσταση από τον Θεό. Ο Θεός τα βλέπει όλα αυτά. Ήρθε λοιπόν η ώρα της Εκκλησίας να σηκώσει το βάρος. Ενεργοποιηθείτε ιερείς μου και μαζέψτε τα νειάτα, τους αυριανούς πατεράδες. Πως θα κάνει οικογένεια ένας νέος αν δεν έχει δουλειά; Μην κάνετε τα παιδιά σας μωρά. Δώστέ τους οράματα και πίστη για να τύχουν της ευλογίας του Θεού.


Συντάκτης: Ένας δούλος Κυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: