Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Συνέλθετε γιατί η ρομφαία σας σημαδεύει...



Η θυελλώδης δυσωδία των σκανδάλων προκαλεί την άμεση παρέμβαση του ουρανού
Άπληστοι όπου γης μεγιστάνες και αθεόφοβοι εξουσιαστές λαϊκοί και ρασοφόροι συνέλθετε γιατί η ρομφαία σας σημαδεύει...

Τα σκάνδαλα, η θυελλώδης διαφθορά, η σήψη, η ανηθικότητα, η απιστία και η τυφλή προσήλωση του σημερινού ανθρώπου στην αρπαχτή, στο εύκολο δηλαδή χρήμα και την αχαλίνωτη δόξα είναι τα αποτελέσματα της απομάκρυνσής μας από το Θεό. Αναρωτιέται λοιπόν ο φτωχός βιοπαλαιστής και ο απλός αλλά ειλικρινής πιστός. Τι κάνουν όλοι αυτοί που κατέχουν μία θέση και έχουν ισχύ; Τίποτε.

Τα νέα παιδιά χάθηκαν και συνεχίζουν να χάνονται από τα ναρκωτικά και τις χημικές αποβλακωτικές ουσίες που οι ισχυροί διακινούν για να πλουτίσουν και να αποκτήσουν δύναμη εξουσίας! Πόσα μεγάλα και τρανταχτά ονόματα, εκπροσώπων όλων των θεσμών, ακόμη και αυτής της Εκκλησίας δεν ενεπλάκησαν σε ιστορίες διαφθοράς και σήψης, που κοσμούν τα ζωντανά δελτία ειδήσεων ενός καθημερινού θρίλερ, που κακώς τιτλοφορείται ειδησεογραφία.
Πρόεδροι και πρωθυπουργοί αιχμάλωτοι του συνειδητού ψεύδους, των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και της αδικίας, υπουργοί δούλοι της μίζας, του εμπαιγμού του λαού και της διαφθοράς, συστήματα και κόμματα και κομματάρχες τυφλοί οπαδοί κοινωνικής σήψης και ανηθικότητας, ρασοφόροι που χωρίς αιδώ εμπαίζουν με τις ανέντιμες πράξεις τους το Θεό. Όλοι αυτοί σήμερα συνθέτουν το σενάριο που με τη μορφή καταιγιστικών αποκαλύψεων οδηγεί στο θρίλερ της παραφροσύνης της διεφθαρμένης κοινωνίας μας που με τη μορφή συνεχών βομβαρδισμών αλλοιώνουν συνειδήσεις, προκαλούν απογοητεύσεις και γεννούν απελπισία και πόνο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: